Pridruži se mi na popotovanju do lepe kože, prejmi e-priročnik "Spoznaj svojo kožo" in zasij v vsej svoji lepoti!
Pridruži se mi

1-mesečna naročnina Formulatorski pospeševalnik

Izvajajo:

Inka P. Gerkšič, dermaestetik, mediestetik in mednarodno certificirana aromaterapevtka

Lokacija: e-publikacija, zaprta FB skupina
Cena: 49,00 €

Formulatorski pospeševalnik (1 mesec)

Ugotovila sem, da je to, kar potrebuješ na svoji ustvarjalni poti, konstantna podpora. Dostopnost za vprašanja, ko se ti pojavijo. Spodbuda, kadar se ti ustavi. Tolažba, kadar gre kaj narobe. In praznovaje, ko ti uspe! ♥

Zato ti v spletnem formulatorskem članstvu Formulatorski pospeševalnik vsak teden odgovarjam na vsa tvoja vprašanja in ti tako pomagam do boljših izdelkov in lepše kože.

Hkrati ti želim na tvoji formulatorski poti omogočiti tudi konstantno rast, zato te v članstvu čaka brezplačen dostop do naših vsebin. Vsako člansko obdobje (4 mesece) si lahko brezplačno izbereš:

  • 1x spletni tečaj po izbiri ALI
  • 2x webinar po izbiri ALI
  • 3x mesečna receptura po tvoji želji ALI
  • 1x 60 min individualnega svetovanja z Inko

Nadgradi svoje znanje, samozavestno ustvarjaj in formuliraj ter podpri svojo kožo, saj si zasluži le najboljše! Vse, kar potrebuješ, te čaka v članstvu. Pridruži se mi v družini istomislečih, kjer na svoji kozmetični poti ne boš nikoli več sama.

Katera opcija članstva je najboljša zame?

Prosim upoštevaj, da eno člansko obdobje traja 4 mesece, kar pomeni, da se nam samo za mesec dni ne moreš pridružiti. Zakaj? Ker mesec ali dva NI dovolj časa za vidne spremembe - tako v znanju za nadgradnjo izdelkov, kot pri izboljšanju specifičnih kožnih izzivov. Želim, da dosežeš uspeh in si z rezultati zadovoljna in čez noč jih žal ni. ;) Lahko pa kljub temu članstvo plačuješ mesečno, ob vezavi za min. 4 mesece. V primeru, da plačaš v enkratnem znesku za daljše obdobje, prejmeš ugodnosti in darila:

  • 1 mesec: Članstvu se sicer pridružuješ za vsaj 4 mesece, vendar pa bi želela plačevati sproti. Ugodnosti ti ne pripadajo.
  • 4mesece: Če plačaš za 4 mesece naenkrat (1 člansko obdobje), prejmeš darilni bon v vrednosti 10 €, ki ga lahko v Naravnem kotičku uporabiš pri katerikoli drugi storitvi (veljavnost 1 leto).
  • 12 mesecev: Če plačaš za 12 mesecev naenkrat (3 članska obdobja), prejmeš 1 dodaten mesec članstva brezplačno in 30 min 1:1 posveta z Inko.

POMEMBNO - Ustanovna članarina

Do ustanovne članarine ste upravičene ustanovne članice; to ste članice, ki v članstvo vstopite ob njegovi ustanovitvi. Ustanovno članarino lahko ujameš le do nedelje, 3. septembra, nato pa članstvo za leto dni zapira svoja vrata. Prednost ustanovne članarine je, da ostane za vedno enaka, kar pomeni, da se ustanovnim članicam članarina ne bo nikoli spremenila, ne glede na to kako se bo sčasoma članstvo nadgrajevalo in koliko se bo posledično njegova cena zvišala. Ustanovna članarina ti pripada dokler ostaneš v članstvu. Če iz njega izstopiš in se želiš kasneje vrniti, bo cena članstva zate redna (kakršnakoli že bo ob ponovni pridružitvi).


Predstavitev članstva (30.8.2023)



Košarica

Zapri